Ducati Sporting Club
Home Calendar Gallery Membership Online Shop DSC Blogs Extras
Go Back   Ducati Sporting Club > Model Specific - Discussion, Technical Problems and Help > 999 / 749
Reload this Page Instrument Panel Flcker
Forum Home Register FAQ Search Forum Recent Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 06-Sep-2017, 06:00 AM
nikosath's Avatar
nikosath nikosath is offline
Registered Forum User
Bikes: 999s
 
Posts: 8
Join Date: Oct 2004
I cleared the contacts of the istrument panel and i change all fuses.
I checked the ground but nothing.
A mistake is that it does not just fool idle but it's so little that it's visible.
Τhere is a case of being a faulty rectifier or having to put it true because it is from multi 1200 mosfet with counterparts?
I'm tired of you.
Reply With Quote
  #12  
Old 06-Sep-2017, 06:02 AM
nikosath's Avatar
nikosath nikosath is offline
Registered Forum User
Bikes: 999s
 
Posts: 8
Join Date: Oct 2004
Quote:
Originally Posted by Trig
I had this as well but I had to remove and reinsert the fuse to get over the problem.
what fuse central 40A or something else?
Reply With Quote
Reply
  
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Postbit Selector
Switch to Vertical postbit Use Vertical Postbit

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Recent Posts - Contact Us - DSC Home - Archive - Top
Powered by vBulletin 3.5.4 - Copyright © 2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd. - © Ducati Sporting Club - All times are GMT +1. The time now is 07:41 AM.