Ducati Sporting Club
Home Calendar Gallery Membership Online Shop DSC Blogs Extras
Go Back   Ducati Sporting Club > General > Technical - Help or Info - NON Motorcycle
Reload this Page Vista advice sought
Forum Home Register FAQ Search Forum Recent Posts Mark Forums Read

Technical - Help or Info - NON Motorcycle PC's, Internet etc. Cars, or how to fix that leaky radiator - in here please!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-May-2009, 01:01 AM
badmanners's Avatar
badmanners badmanners is offline
Registered Forum User
Mille
Bikes: 748
 
Posts: 125
Join Date: Mar 2006
Mood: a mix of volterol and vodka
Vista advice sought

My GF's Toshiba laptop had a funny turn and has been sat at the STARTUP REPAIR screen for a few days now.

Nothing I do can get it past this screen, I have F8'd till my fingers bleed, when choosing anything from the SAFE MODE screen it reverts to STARTUP REPAIR and doing its thing.

Can anyone help with this before said Tosh meets with violence?

Many thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 06-May-2009, 01:29 AM
webteam's Avatar
DSC Member webteam webteam is offline
The Webteam
DSC Club Rep
Webteam
Big Twin
Bikes: A Virtual Ducati
 
Posts: 1,378
Join Date: Mar 2000
sadly (or maybe not) - I've never used Vista on a laptop...

Is there an option to boot into safe mode still to try and get it to boot?

Good luck - Frank


If you experience any problems or have suggestions on improvements whilst visiting our website, please contact the Webteam by Personal Message or by emailing us.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-May-2009, 01:56 AM
badmanners's Avatar
badmanners badmanners is offline
Registered Forum User
Mille
Bikes: 748
 
Posts: 125
Join Date: Mar 2006
Mood: a mix of volterol and vodka
Quote:
Originally Posted by webteam
sadly (or maybe not) - I've never used Vista on a laptop...

Is there an option to boot into safe mode still to try and get it to boot?

Good luck - Frank

There is Frank yes, but alas it takes me to the Startup Repair screen again :-(
Reply With Quote
  #4  
Old 06-May-2009, 11:43 AM
webteam's Avatar
DSC Member webteam webteam is offline
The Webteam
DSC Club Rep
Webteam
Big Twin
Bikes: A Virtual Ducati
 
Posts: 1,378
Join Date: Mar 2000
Sorry about that....

An option?

http://answers.yahoo.com/question/in...4202630AAyjtkX


If you experience any problems or have suggestions on improvements whilst visiting our website, please contact the Webteam by Personal Message or by emailing us.
Reply With Quote
  #5  
Old 14-Jun-2009, 12:51 AM
badmanners's Avatar
badmanners badmanners is offline
Registered Forum User
Mille
Bikes: 748
 
Posts: 125
Join Date: Mar 2006
Mood: a mix of volterol and vodka
sorted now
Reply With Quote
  #6  
Old 14-Jun-2009, 01:28 PM
Monty's Avatar
DSC Member Monty Monty is offline
DSC Club Member
Ducati in my Blood
Bikes: 1100S Multistrada, 450RT, Gilera Nordwest, Bultaco Frontera, Rickman Metisse-being built!
 
Posts: 4,257
Join Date: Jun 2001
Mood: Growing old-DISGRACEFULLY!
Quote:
Originally Posted by badmanners
sorted now

With a hammer??

John


Growing old-disgracefully!
Reply With Quote
  #7  
Old 14-Jun-2009, 02:08 PM
badmanners's Avatar
badmanners badmanners is offline
Registered Forum User
Mille
Bikes: 748
 
Posts: 125
Join Date: Mar 2006
Mood: a mix of volterol and vodka
Thankfully no :-)

It seemed to be a problem with Vista (suprise suprise)

I removed the hard drive and connected it via USB to another computer, thus using it as an external HDD.

From there I had to gain access (nightmare) to the user files, copied the files I needed to another HDD. I then couldn't get Vista over the top of the old software so I formatted the HDD, re partitioned and am now awaiting a Toshiba recovery disk before I can start from scratch.

Now my GF backs up her data on the partitioned drive and not the Vista drive :-/
Reply With Quote
  #8  
Old 14-Jun-2009, 04:14 PM
moozaad moozaad is offline
Registered Forum User
Mille
Bikes: Ducati ST2
 
Posts: 164
Join Date: Jul 2004
Mood: Fruity
Quote:
Originally Posted by badmanners
Now my GF backs up her data on the partitioned drive and not the Vista drive :-/

If you right click 'documents' you can set it's location to the other drive (under location). That'll make it an easier transition.


Also you can use any vista media iirc, not just the laptop CD unless you want all the extras that are installed with it.
You can even switch between 32bit and 64bit vista using the same key.
As with any OEM reinstallation, you'll probably have to phone M$ to activate the installation.
Reply With Quote
Reply
  
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Postbit Selector
Switch to Vertical postbit Use Vertical Postbit

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Recent Posts - Contact Us - DSC Home - Archive - Top
Powered by vBulletin 3.5.4 - Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. - © Ducati Sporting Club - All times are GMT +1. The time now is 03:38 AM.