Ducati Sporting Club

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 31-May-2005, 09:45 PM
pedro's Avatar
pedro pedro is offline
Registered Forum User
Big Twin
 
Posts: 1,253
Join Date: Aug 2003
Mood: r
Quote:
Originally posted by andyb
guess were all different, plus you kept breaking yours...
mine had a faulty wire loom which is 100% fixed, nought to do with after market parts
Reply With Quote
  #12  
Old 31-May-2005, 09:48 PM
andyb's Avatar
andyb andyb is offline
Registered Forum User
BSB Star
 
Posts: 6,721
Join Date: Feb 2002
Mood: Has change happened...must of missed it!
i meant Nathanu...........but now youve come to mention it................:P
Reply With Quote
  #13  
Old 31-May-2005, 10:03 PM
nathanhu's Avatar
nathanhu nathanhu is offline
Registered Forum User
500SD
 
Posts: 631
Join Date: Aug 2003
Mood: head down
lmao....

yep spent more time in the shop than on the road but i have faith in the new bike (and the new dealer)...
(fingers crossed eh!!)
Reply With Quote
  #14  
Old 31-May-2005, 10:05 PM
nathanhu's Avatar
nathanhu nathanhu is offline
Registered Forum User
500SD
 
Posts: 631
Join Date: Aug 2003
Mood: head down
is it possable to mod an 03-04 57mm system to fit the new swingarm??????
Reply With Quote
  #15  
Old 31-May-2005, 10:50 PM
andyb's Avatar
andyb andyb is offline
Registered Forum User
BSB Star
 
Posts: 6,721
Join Date: Feb 2002
Mood: Has change happened...must of missed it!
yes, jhp has done a couple!
Reply With Quote
  #16  
Old 01-Jun-2005, 12:03 AM
Ducnow Ducnow is offline
Registered Forum User
888 at Last !!!
 
Posts: 960
Join Date: Feb 2005
Quote:
Originally posted by nathanhu
i had a 999s with a 57mm system on annd now ive got a 999r with the race system fitted .......the new one sounds better in my opinion.....



not that it counts

Yeah, it makes that BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP!!!
Reply With Quote
  #17  
Old 01-Jun-2005, 12:04 AM
weeian weeian is offline
Registered Forum User
500SD
 
Posts: 874
Join Date: Dec 2004
Mood: 2 for 1 mmm :)
Quote:
Originally posted by andyb
Ive said it so many times. For the cost of that horrible assymetric system, get yerself a full balanced 54 or 57mm jobbie. Pc111, dyno run, and away you go!

till ure blue in the face m8.

/ian
Reply With Quote
  #18  
Old 01-Jun-2005, 10:12 AM
uncledunnie uncledunnie is offline
Registered Forum User
Mille
 
Posts: 264
Join Date: May 2003
Quote:
Originally posted by 749er

Is it possible to buy the Termis less the ecu? Aternatively I am thinking of buying a decat pipe, a second hand silencer which I will gut the cat out of, and then running a custom mapped chip.

I have this set up on my car but was trying to keep the bike simple

cheers

No reason why you can't buy Termi's less ECU, either the 2-2 or 2-1-2 system and either new or second hand.

Remember that a previously fitted ECU (ie second hand)won't work on any bike other than that which it was fitted to first.

The ECU's fitted to the 749/999 range don't have chips like the older models. You have to re-programme the whole ECU and Ducati have very kindly encripted the system such that it is nigh on impossible to do - unless you want to fork out large on a Corse item. Thats why PC3 is the most cost effective way to go.
Reply With Quote
  #19  
Old 01-Jun-2005, 06:13 PM
Wylie1's Avatar
Wylie1 Wylie1 is offline
Registered Forum User
500SD
 
Posts: 719
Join Date: Feb 2005
Mood: Out with the grey....in with the satin black
749er, you could.......

Buy new Termi assymetric can, carbon cover, link pipe, filters + ancillaries (no ecu) = approx 550

Buy a PCIII for a 748 off fleaBay (same but cheaper) = approx 150

Have it all setup on dyno (IMHO, better than 1 size fits all DP ecu) = approx 100

Enjoy spending the change (from not buying the ecu) on some bling (if that's your bag) or a couple of trackdays.

[Edited on 1-6-2005 by Wylie1]
Reply With Quote
  #20  
Old 01-Jun-2005, 06:34 PM
Gizmo Gizmo is offline
Registered Forum User
Big Twin
 
Posts: 1,550
Join Date: Mar 2005
Mood: is it the weekend yet??
I was lucky to get a 57mm system with ecu and filters for my 04 999S at a very good price. When chatting to mechanics they told me the ecu lets engine rev another 1000 rpm before it hits limiter and as its designed for racing is more top endy and less mid range. As i use bke on road they said don't fit ecu until i can get pc and dyno time for a map for my specific setup. They also said it was posible to use a new ecu without coding it thus leaving it free to be moved onto another bike or the system resold with it, once coded it cant be done again.
Reply With Quote
Reply
  
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Postbit Selector
Switch to Vertical postbit Use Vertical Postbit

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Recent Posts - Contact Us - DSC Home - Archive - Top
Powered by vBulletin 3.5.4 - Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. - © Ducati Sporting Club - All times are GMT +1. The time now is 08:38 AM.