Ducati Sporting Club
Home Calendar Gallery Membership Online Shop DSC Blogs Extras
Go Back   Ducati Sporting Club > General > Technical - Help or Info - NON Motorcycle
Reload this Page Internet explorer problem
Forum Home Register FAQ Search Forum Recent Posts Mark Forums Read

Technical - Help or Info - NON Motorcycle PC's, Internet etc. Cars, or how to fix that leaky radiator - in here please!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 26-Nov-2006, 07:41 PM
Col996s's Avatar
Col996s Col996s is offline
Registered Forum User
Ducati Meccanica
Bikes: 996S
 
Posts: 2,320
Join Date: Feb 2004
Mood: Waiting for the warmer weather.
Internet explorer problem

Tonight when I powered up my p.c microsoft decided to upgrade my Internet explorer.
Page layout has changed but I can cope with this. Main problem is that when I open it up it does not go into my home page as it did before. It trys to go into http://runonce.msn.com/runonce2.aspx but comes up with a "script error pop up box". When I press "continue" it goes to a blank blue page. If I click on the home button then it does then bring up my home page.
This is annoying, can anybody help me please.
Reply With Quote
  #2  
Old 26-Nov-2006, 07:45 PM
phil_h's Avatar
phil_h phil_h is offline
Registered Forum User
Ducati Meccanica
 
Posts: 2,527
Join Date: Sep 2004
Mood: 900,900,851,750,750,750, 600,600,450,350,350,250
The 'runonce' page that ie7 shows on first startup is just to tell you about the new features, so dont worry about it too much.
The menu to change your home page is at the top right from the button with a cog on it ( ) - go to 'internet options' at the bottom
Reply With Quote
  #3  
Old 26-Nov-2006, 07:47 PM
Fordie's Avatar
Fordie Fordie is offline
Regional Organiser - BHCN
Ducati Corse
 
Posts: 3,281
Join Date: Aug 2001
Mood: Raring to Ride
Had mine "upgraded" as well but it still goes to DSC home page all right. Have you tryed going into Tools --- Internet Options --- Home page and type in your DSC address again and re apply it as default ???? 4D
Reply With Quote
  #4  
Old 26-Nov-2006, 08:25 PM
Col996s's Avatar
Col996s Col996s is offline
Registered Forum User
Ducati Meccanica
Bikes: 996S
 
Posts: 2,320
Join Date: Feb 2004
Mood: Waiting for the warmer weather.
Thanks guys. Tried what you both suggested but it still goes to Runonce even on a re-boot.
Reply With Quote
  #5  
Old 26-Nov-2006, 08:30 PM
Col996s's Avatar
Col996s Col996s is offline
Registered Forum User
Ducati Meccanica
Bikes: 996S
 
Posts: 2,320
Join Date: Feb 2004
Mood: Waiting for the warmer weather.
I think what's hapening is that as you said it should just run "Runonce" once (funny enough) but because it is coming up with a script error it never thinks it's ran and so loads everytime.
Reply With Quote
  #6  
Old 26-Nov-2006, 08:31 PM
YMFB's Avatar
YMFB YMFB is offline
Registered Forum User
Ducati Meccanica
Bikes: R1200RT F800GS. Hopefully another Ducati soon
 
Posts: 2,527
Join Date: Apr 2005
turn off your auto updates, IMHO.

What does it say in the home page box under internet options ?
Reply With Quote
  #7  
Old 26-Nov-2006, 08:53 PM
phil_h's Avatar
phil_h phil_h is offline
Registered Forum User
Ducati Meccanica
 
Posts: 2,527
Join Date: Sep 2004
Mood: 900,900,851,750,750,750, 600,600,450,350,350,250
Hmmm
well, if you're feeling lucky ...
from the start menu, go to the 'run' command
enter 'regedit'
then navigate down the tree on the left to ...
hkey_current_user - software - microsoft - internet explorer - main
you should see quite a lot of stuff on the right, including
RunonceComplete
RunOnceHasShown
both of these have values of 1 when the 'runonce' has finished
Reply With Quote
  #8  
Old 26-Nov-2006, 09:05 PM
Col996s's Avatar
Col996s Col996s is offline
Registered Forum User
Ducati Meccanica
Bikes: 996S
 
Posts: 2,320
Join Date: Feb 2004
Mood: Waiting for the warmer weather.
Thank Phil.
Followed what you said. RunonceComplete and RunOnceHasShown does not appear in the list. Can I create it?
Reply With Quote
  #9  
Old 26-Nov-2006, 09:51 PM
Tonio600's Avatar
Tonio600 Tonio600 is offline
Registered Forum User
Ducati in my Blood
 
Posts: 4,379
Join Date: Dec 2004
Mood: What a wonderful world.
I'm sure you can create the registry entry mate, but tbh the best fix for Internet Explorer is called Firefox.
Reply With Quote
  #10  
Old 26-Nov-2006, 09:59 PM
domski's Avatar
domski domski is offline
Registered Forum User
WSB Hero
 
Posts: 9,989
Join Date: Jan 2005
Quote:
Originally Posted by Tonio600
I'm sure you can create the registry entry mate, but tbh the best fix for Internet Explorer is called Firefox.

What the French bloke said

Firefox rules
Reply With Quote
Reply
  
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Postbit Selector
Switch to Vertical postbit Use Vertical Postbit

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Recent Posts - Contact Us - DSC Home - Archive - Top
Powered by vBulletin 3.5.4 - Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. - © Ducati Sporting Club - All times are GMT +1. The time now is 08:17 AM.